Фестивал кратких драмских форми

Posted on Posted in Некатегоризовано

Ученици одељења III/5 ОШ „Бранко Радичевић“ учествовали су 16.4.2018. на Фестивалу кратких драмских форми Општине Нови Београд. Ово такмичење одржава се сваке године у организацији „Пријатеља деце“ Нови Београд. Ове године све представе приказиване су на великој и лепој сцени Дома културе „Студентски град“.

Ови трећаци припремили су и извели представу „Свемирска одисеја“ за коју је оригинални текст написала учитељица Бранка Матијевић. У припреми представе учествовале су и младе учитељице из наше школе Ана Стефановић и Милена Глишић. Кореографију за плес на музику Дејвида Боувија која прати представу, осмислила је наша сарадница Слађана Ранчић која у нашој школи годинама успешно води групу за балет, денс-плес и спортску гимнастику. Несебичну помоћ и сваку потребну подршку пружили су сви родитељи ових ученика.

Наши ученици освојили су прво место на овом такмичењу и представљаће Нови Београд на градском фестивалу који ће се одржати 8. и 9. маја у Дому културе Раковица. Ученица Наталија Арсеновић награђена је за најбољу женску улогу.

ЧЕСТИТАМО!

Print Friendly, PDF & Email