НОВОГОДИШЊИ БАЗАР

Posted on Posted in Некатегоризовано

27.12.2018. у ОШ „Бранко Радичевић“ традиционално је организован НОВОГОДИШЊИ БАЗАР. У организацији овогодишњег базара учествовало је 19 одељењских старешина и 6 учитељица из боравка, заједно са својим ученицима од првог до четвртог разреда и уз подршку родитеља.

У школском холу на више лепо украшених штандова нашле су се ђачке креације.

Мали предузетници имали су штанд са новогодишњим украсима од рециклираног материјала где су посетиоци могли да купе различите украсе.

Да су ови млади људи пуни идеја и жеља за стваралаштвом, потврдили су штандови са новогодишњим честиткама и магнетима, подметачима за чаше, где су се могле видети различите креације и префињене израде тих младих предузетника.

Љубитељи слатког залогаја имали су широк избор квалитетних и лепо декорисаних колача. Ученици су бирали рецепте, правили уз асистирање својих наставника  декорисали, а онда  са раздраганошћу продавали своје производе.

Сваки штанд је уистину био прави празник за очи, а да се труд ученика, наставника и родитеља који су помагали у изради честитки, колачића,  украса за јелку  исплатио потврдили су и бројни коментари одушевљења свих посетилаца базара.

Делић атмосфере са овог догађаја можете погледати у нашем фото албуму!

« 2 od 4 »
Print Friendly, PDF & Email