ПОСЕТА НАЈВИШЕ ДЕЛЕГАЦИЈЕ МИНИСТАРСТВА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Основну школу Бранко Радичевић, у понедељак 26.02.2018. је посетила највиша делегација Министарства омладине и спорта Републике Србије. Министар и наш прослављени ватерполиста, светски и европски првак, Вања Удовичић, у пратњи државних секретара, бивших рукометних репрезентативаца Предрага Перуничића и Дарка Станића, кога су медији својевремено због бравурозних одбрана прозвали “Министар одбране”.


Посебну част нам је указао светски шампион и тренутни олимпијски првак у рвању и актуелни председник Спортског савеза Србије, Давор Штефанек. Ову количину европских, светских и олимпијских медаља, својим присуством су појачали и Председник Савеза за школски спорт, бивши одбојкашки репрезентативац, Жељко Танасковић и представници Бициклистичког савеза Србије.


Садашњи и бивши ђаци наше школе, које је овог пута предствљао Денис Шефик, члан златне ватерполо репрезентације , дочекали су прослављене спортисте. Том приликом, Министар Удовичић је школи донирао 40 лопти, два рукометна гола, две савремене кошаркашке табле и мрежу за одбојку. Бициклистички савез је ђацима од првог до осмог разреда, поклонио тридесет нових бицикала.


Ми смо нашим гостима поклонили мајце „Странка за Бранка“ и захвалили им се на донацијама.
Овим се мисија, да вратимо стари сјај нашем Бранку, не зауставља. Хвала менаџменту школе што је препознао нашу мисију и заједничким путем идемо заједно. Присуство оволиког броја светских шампиона у нашој школи је само још један корак ка остварењу циља.

Print Friendly, PDF & Email